SERVICII

SERVICII OFERITE

VIZUALIZARE ARHITECTURALA

Peste 90% din informatia inregistrata de creier este vizuala. Din aveasta cauza animatiile 3D si randarile 3D sunt atat de potrivite. Echipa noastra de experti va pune in evidenta potentialul si adevarata frumusete a proiectului dumneavoastra.

PREZENTARE PRODUS 3D

Imaginile si animatiile 3D reprezinta cel mai bun instrument pentru pre-vizualizare si, de asemenea, solutia ideala pentru comercializarea produsului dvs. In orice industrie!

DEZVOLTARE WEB

Fie ca sunteti la inceput de drum sau o companie veche pe piata si doriti un website care sa va reprezinte, va putem ajuta. Oferim un spectru complet de servicii web, de la alegerea celor mai potrivite domenii si pachete de gazduire, la dezvoltarea site-ului propriu-zis si apoi la campanii SEO pentru a atrage cat mai multi clienti.

MAGAZIN MODELE 3D

Modele 3D profesionale ce pot fi folosite in Blender, 3D Studio Max, etc.

SERVICII

COMPLETE

TESTIMONIALE

Liliana Hoaghe

Arhitect

"

MediaBoxAdvertising m-a convins de ce trebuie sa apelezi la experti. Am ramas uimita de abordarea si ideile pe care le-au avut. Au dus din start proiectul la un standard ridicat si apoi au asigurat ca viziunea mea sa fie pusa in aplicatie intru-un mod corespunzator.

Neagu Catalin

Administrator

"

Lucram de ceva vreme cu MediaBoxAdvetising si serviciile lor ne-au ajutat sa comunicam mai bine cu clienti importanti. Multumim pentru disponibilitatea si indulgenta aratate pe tot parcursul colaborarii si pentru rapiditatea de rezolvare a problemelor neprevazute.

PARERILE

CLIENTILOR